Bitcoin Price Ser fortsatt etter nye etasjer etter EBA-rapporten

European Banking Authority, en finansiell reguleringsinstitusjon i EU, har gitt ut et papir på 46 sider som gir uttrykk for sin mening om den juridiske statusen til Bitcoin og kryptovaluta generelt. Papiret, med tittelen “EBA-mening om ‘virtuelle valutaer'” skisserer flere ting som European Banking Authority mener er risiko som enkeltpersoner møter når de deltar i Bitcoin-nettverket.

Papiret, adressert til EU-rådet, EU-kommisjonen og Europaparlamentet, tok en veldig forsiktig og negativ tilnærming i sine politiske anbefalinger for disse europeiske statlige institusjonene. På et tidspunkt i rapporten foreslo EBA at finansmyndighetene for den europeiske regjeringen motvirker bruken av “virtuelle valutaer”, som betyr kryptovalutaer, den mest populære blant dem er Bitcoin. Med andre ord anbefaler EBA at offentlige myndigheter forby bruk av Bitcoin og de andre “virtuelle valutaene”. I mellomtiden, sier EBA, bør det utføres undersøkelser for å bestemme hvilke typer reguleringsinfrastruktur som skal reises rundt kryptovaluta monetære systemer for å gjøre dem trygge for europeiske borgere å bruke. I tillegg fortalte EBA ifølge Coindesk de forskjellige europeiske finansinstitusjonene om å ikke kjøpe, selge eller ha noen av disse digitale valutaene før den nye regulatoriske infrastrukturen ble satt på plass..

Den europeiske banktilsynet fremhevet over 70 risikoer i bruk av digitale valutaer i flere forskjellige kategorier av forbruker- og økonomisk sikkerhet. Men det viktigste EBA virker bekymret for er den desentraliserte naturen til kryptovalutaer, for eksempel Bitcoin. Peer-to-peer-betalingsnettverket, sammen med en pseudonym betalingshovedbok – som registrerer hver betaling som gjøres i Bitcoin-nettverket uten å avsløre den virkelige identiteten til partene som er involvert i handel – gjør det nesten umulig for regjeringer å spore opp folket som bruker Bitcoin Eller andre blockchain-baserte valutaer. Som et resultat ville regjeringer ikke være i stand til å overvåke og regulere hvilke typer utveksling som foregår i disse desentraliserte pengesystemene. Derfor anbefalte EBA at et helt nytt regelverk ble implementert, gjennom lovgivning, og håndhevet på alle kryptovalutaer:

“Basert på denne vurderingen er EBA av den oppfatning at en regulatorisk tilnærming for å imøtekomme disse risikoene vil kreve en betydelig regulering, hvor noen komponenter må utvikles mer detaljert. Spesielt vil en regulatorisk tilnærming trenge å dekke styringskrav for flere markedsdeltakere, adskillelse av klientkontoer, kapitalkrav og, viktigst av alt, opprettelsen av ‘ordningsstyrende myndigheter’ som er ansvarlig for integriteten til en bestemt virtuell valutaordning og dens nøkkelkomponenter, inkludert protokoll og transaksjonsbok. ”

Som svar på EBAs rapport ga Bitcoin Foundation ut en uttalelse senere på dagen på deres offisielle nettside. I dette svaret sa stiftelsen at EBA ikke engang levde opp til formålet med reguleringsorganer som de selv uttrykte i avisen, som er å “identifisere risikoer som følge av finansielle aktiviteter, prioritere dem og ta avbøtende tiltak, om nødvendig . ” Snarere, sa Bitcoin Foundation, at EBA valgte å ikke gjøre et forsøk på å løse problemene de fremhevet, men oppfordret europeiske finansinstitusjoner til å forby Bitcoin i stedet..

Fra stiftelsens svar på EBA-rapporten:

”Dessverre er det ikke hva EBAs rapport gjør. I stedet anbefaler rapporten at EU-tilsynsmyndigheter ‘fraråder kredittinstitusjoner, betalingsinstitusjoner og e-pengeinstitusjoner å kjøpe, holde eller selge VC-er …’

Det er ikke avbøtende, som vil søke fordelene med digital valuta mens du kontrollerer kostnadene. Rapporten og tilhørende pressemelding legger vekt på å stoppe integreringen av digital valuta i Europas finansielle tjenestesystem. Hvis denne tilnærmingen ble tatt i bruk, ville det medføre en betydelig kostnad for innbyggerne i Europa, som ville vente enda lenger på å nyte fordelene av digitale valutaer som Bitcoin.

EBA-rapporten forårsaket en kort salg, og reduserte Bitcoin-prisen

Coindesk rapporterte om EBA-rapporten om morgenen 4. juli 2014, og Bitcoin-prisen så ut til å ha hatt en litt negativ reaksjon på nyhetene. Før nyheter om EBA-papiret kom seg gjennom Bitcoin-samfunnet, svingte Bitcoin-prisen rundt $ 640, ned fra forrige høyde som svingte mellom $ 650 og $ 660. Men når folk i Bitcoin-samfunnet ble kjent med EBA-rapporten, spredte frykten for et europeisk Bitcoin-forbud, som utløste et lite utsalg. Denne korte salgsperioden deprimerte Bitcoin-prisen med omtrent $ 10 og utjevnes til $ 630. Helt siden panikksalget stoppet, har Bitcoin-prisen holdt seg mellom de høye $ 620s og midten av $ 630s (selv om det kan endres når denne artikkelen blir publisert).

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

 Post-Silk Road Auction Markets fortsatt på jakt etter en ny Bitcoin Price Floor.

Reduksjonen på $ 10 i Bitcoin-prisen, forårsaket av den EBA-induserte frykten, er ikke særlig viktig når man vurderer det faktum at prisen fortsatt søker etter et nytt gulv i etterkant av Silk Road-auksjonen. Bitcoin-prisen brøt gjennom en tidligere etablert prisvegg på $ 600 på dagen for Silk Road-auksjonen; da kunngjøringen om at Tim Draper hadde vunnet alle 30 tusen av Silk Road Bitcoins kom ut, steg Bitcoin-prisen til $ 650 og flørte kort med $ 660. Når spenningen om kunngjøringen avtok, falt prisen imidlertid ned til $ 640. I min siste analyse uttalte jeg at prisen sannsynligvis vil fortsette å synke litt til den fant et nytt gulv. Jeg tror at dette nye prisgulvet kan være hvor som helst mellom $ 600 og $ 650. Når dette nye gulvet er etablert, tror jeg den gradvise oppadgående trenden i Bitcoin-prisen som ble etablert på våren vil fortsette, gitt at ingen større, negative nyheter bryter trenden og setter en ny, nedadgående Bitcoin-prisbane.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map