BitXBay – et Bitcoin-basert, desentralisert, anonymt marked

På Bitcointalk, et online forum for diskusjoner Bitcoin, en bruker kjent som “bitXbay” kunngjorde det han kaller den første og eneste peer to peer desentraliserte online plattformen for handel. Det er ikke den første antatte desentraliserte markedet. Imidlertid er alle andre slike plattformer som er under utvikling, serverbaserte, i det minste blant de som har nådd funksjonell kapasitet. Administratorer brukes fortsatt til å overvåke og potensielt manipulere transaksjoner, noe som gir mulighet for tyveri. Moderatorene på disse andre markedsplassene kan velge å fjerne varer eller tjenester. Moderatorene på disse andre markedsplassene kan velge å fjerne varer eller tjenester. Dette problemet løses på BitXBays markedsplass ved å operere gjennom Bitmessage-nettverket.

Bitmessage og Bitcoin

Bitmessage er et desentralisert og kryptert e-postkommunikasjonssystem som kan brukes til å sende meldinger til en eller flere personer. Den ble opprettet av programvareutvikler Jonathan Warren som modellerte den etter kryptovaluta og ble utgitt i november 2012 under Michigan Institute of Technology License. Den blander meldinger sendt og mottatt med innboksene til andre brukere for å opprettholde identitet, i likhet med protokollen i Mørk lommebok. Programvaren vokste i popularitet etter juni 2013 på grunn av avsløringer fra American National Security Agency som overvåker e-postaktivitet. Systemet krypterer alle innkommende og utgående meldinger gjennom kryptering med offentlig nøkkel. Dette forhindrer andre enn den tiltenkte mottakeren av meldingen fra å dekryptere den. Den gjenskaper alle meldinger i et anonymt, peer-to-peer-nettverk, og blander alle de krypterte meldingene til en enkelt bruker med alle andre brukere på nettverket. E-postadresser for Bitmessage er serier med tilfeldige bokstaver og tall, for å sikre sterk kryptering, sammen med å sikre at identitet ikke kan knyttes til en Bitmessage-adresse. Tastene er kompatible med Bitcoin-nøkler. Noder lagrer krypterte meldinger i to dager før de slettes, noe som betyr at ingen meldinger arkiveres på nettverket. Bitmessage bruker også “Chans”, en desentralisert og helt anonym adresseliste. De kan ikke fjernes ved å slå av en server, de kan ikke sensureres, og chan-meldinger inneholder ikke avsenderens adresse eller mottakerens adresse. Bitmessage-nettverket brukes til å sende nøkler, transaksjons-ID og kommunikasjon. Et spesielt filter opprettes for å unngå spamming, siden ingen sentral moderator kan avvise eller godkjenne transaksjoner. Filteret sjekker alle overføringer til de to Bitcoin-adressene som eies av BitXBay, og prioriterer de som involverer mer kapital. Filtre inkludert varekategori og land er planlagt å implementeres snart, og brukeropprettede kategorier er allerede implementert.

BitXBays infrastruktur

Transaksjoner skjer i form av sperring med multisignaturadresser, med tre for hver transaksjon. Den ene brukes til den primære transaksjonen og den andre til forsikringsbetalinger. Kunden som starter en transaksjon overfører fem prosent av avgiften for produktet eller tjenesten til en av multisignaturadressene. Når en selger observerer at penger overføres, overfører han fem prosent av produktavgiften av sin egen formue som forsikring til en adresse. På denne måten, hvis en selger prøver å jukse en kjøper, vil hans egne penger bli ofret, og det samme gjelder for en ondsinnet kjøper. Hvis transaksjonen passer kjøperen, signerer han transaksjonen, og de fem prosentene som blir lagt ut, returneres til lommeboken når transaksjonen er fullført. Det finnes en enkelt offentlig kanal for tilbud med private meldinger for direkte kommunikasjon. Bitcoin brukes til betaling.

Fremtidig potensial for BitXBay, Bitcoin og desentraliserte systemer

Voldgift i BitXbay er utelukkende basert på forsikringslommebøkene. Imidlertid et system av Orakler kunne implementeres for å løse tvister også. Orakler vil omfatte grupper av enkeltpersoner som er oppgitt til å løse tvister mellom kjøpere og selgere med et incitament til betaling hvis transaksjonen blir fullført eller løst. Forsikringsavgifter kan gå til Oracle-voldgiftsdommere, med en viss prosentandel av begge sider som legger inn kapital som fordeles mellom dem. Dette åpner for et mer nøytralt oppløsningssystem i motsetning til å krangle frem og tilbake i private meldinger til en ønskelig transaksjon blir tvunget til å avslutte på grunn av dårlig diplomati på begge sider, eller bare mister forsikringsinnsats.

Skulle et slikt system implementeres, ville konsekvensene av en slik markedsplass være enorme. På grunn av ingen sentraliserte servere, ville det være umulig for myndigheter å regulere eller sensurere slike transaksjoner. Gjennom bruk av fullmakter eller krypterte operativsystemer kan man skape en helt ekstra lovlig markedsplass. Dette åpner også portene for internasjonale transaksjoner, da bare klassifisering skiller enkeltpersoner fra hele verden. Var det et system med kontrakter på plass, for eksempel i OpenBazaar, da eksisterer det samme potensialet for voldgiftsbaserte lovsystemer. Bitcoin-prisen ville stige eksponentielt hvis et slikt online-system ble polert og begynte å bli brukt mye av Bitcoin-samfunnet, og sakte eliminerte behovet for fiat-baserte online markedsplasser som eBay, og forårsaket bredere adopsjon av kryptovalutaer som helhet. Bitcoin har innledet en ny æra med online handel som er fri for regulering eller sentralisering.

Skaperen håper at dette vil bidra til å motivere andre til å lage anonyme og desentraliserte handelsplattformer, med kildekoden offentlig tilgjengelig for redigering og feilreparasjon. Denne første utgivelsen er bare en innledende alfaversjon, og sikkerhet kan være et problem. VMWare-bildet er lenket nedenfor, som inneholder WinXP, BitXBay-klienten og blockchain for øyeblikkelig handel. VMWare-spiller er nødvendig for å kjøre programvaren.

Ansvarsfraskrivelse: Coin Brief kan ikke garantere sikkerheten til filene som er koblet til nedenfor. Hvis du bestemmer deg for å sjekke det ut, vær forsiktig.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

 BitXBay v.1.1.4 vmware-bilde.

Eller sjekk ut BitXBay’s Github

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map