Canada for å implementere Bitcoin-regulering

Den kanadiske regjeringen har endret Inntektene fra kriminalitet (hvitvasking av penger) og terrorfinansieringsloven fra 2000 for å inkludere et stykke Bitcoin regulering som vil kreve at Bitcoin-virksomheter, enten de er basert i eller utenfor Canada, må følge noen ganske strenge retningslinjer når de gjennomfører forretningstransaksjoner som overlapper til kanadiske økonomiske områder. Lovforslaget om endring av inntektene fra kriminalitet (hvitvasking av penger) og terrorfinansieringsloven fra 2000 ble først introdusert i mars, men ble ikke vedtatt av det kanadiske parlamentet før 19. juni. Mens Bitcoin sannsynligvis vil være den mest berørte kryptovalutaen, siden den er den mest populære, er denne endringen ikke begrenset til Bitcoin. Språket i lovgivningen er slik at det omfatter alle kryptovalutaer og sier:

“Avdeling 19 i del 6 endrer inntektene fra kriminalitet (hvitvasking av penger) og terrorfinansieringsloven for blant annet å forbedre klientidentifikasjon, journalføring og registreringskrav for finansinstitusjoner og mellommenn, henvise til online kasinoer, og utvide applikasjonen i loven til personer og enheter som handler i virtuelle valutaer og utenlandske pengetjenester. “

Denne biten av Bitcoin-regulering vil klassifisere alle virksomheter som hovedsakelig handler med Bitcoin og andre digitale valutaer, som Money Services-selskaper. Etter å ha blitt klassifisert som en Money Services-virksomhet, vil ethvert Bitcoin-selskap som driver virksomhet i Canada bli utsatt for et utall krav, for eksempel journalføring, bekreftelsesprosedyrer, mistenkelig transaksjonsrapportering og registreringskrav. Denne Bitcoin-forskriften krever også at ethvert Bitcoin-selskap som driver noen form for Bitcoin-virksomhet innenfor den kanadiske økonomien, skal registrere seg i Canadas Financial Transactions and Reports Analysis Center. Unnlatelse av å registrere seg hos dette byrået vil føre til at det legges store straffer på den aktuelle virksomheten. Disse straffene inkluderer offentliggjøring av navnene på selskapene som ikke har overholdt Bitcoin-reguleringen, noe som vil være ekstremt skadelig for enhver Bitcoin-virksomhet som prøver å samarbeide med bankinstitusjoner i Canada..

Potensiell innvirkning av Bitcoin-regulering

Lovverket som implementerer denne Bitcoin-reguleringen strekker seg til noen Bitcoin-virksomhet som driver virksomhet i Canada, uavhengig av selskapets hjemland. Hvis Robocoin ønsker å installere en Bitcoin-minibank i en kanadisk by, må den overholde den nye Bitcoin-forskriften. Hvis en kanadisk statsborger kjøper eller selger noe bitcoins fra Coinbase, da må Coinbase overholde Bitcoin-reguleringen. Omfanget av denne Bitcoin-forskriften viser seg i disse to eksemplene; hvert Bitcoin-selskap i verden må overholde denne kanadiske Bitcoin-forskriften ellers vil de i det vesentlige bli utestengt fra Canada.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Det kan ikke sies om det kanadiske parlamentet vedtok Bitcoin-reguleringen i et bevisst forsøk på å begrense spredningen av Bitcoin i Canada. Imidlertid, uavhengig av intensjonen til kanadiske lovgivere, kan denne Bitcoin-reguleringen potensielt sette en betydelig demper på aksepten av Bitcoin i den innenlandske kanadiske økonomien. Hvis børser og minibankleverandører bestemmer seg for å komme inn i Canada, eller avslutte deres allerede eksisterende kanadiske virksomhet, vil det være vanskeligere for andre lokale virksomheter – lokale kaffebarer og bokhandlere – i kanadiske byer å akseptere Bitcoin som betalingsmiddel for sine produkter fordi de ville har ingen lovlig måte å bytte sine bitcoins mot fiat, som de for øyeblikket må gjøre for å dekke overhead. Videre vil enhver utenlandsk Bitcoin-virksomhet som ønsker å tiltrekke seg kanadiske kunder, motet fra å gjøre det på grunn av Bitcoin-reguleringen. I hovedsak kan denne Bitcoin-forskriften gjøre det så kostbart og tyngende å drive Bitcoin-handelsaktiviteter at de kan velge å ikke gå inn i de kanadiske finanssektorene helt.

Kan denne Bitcoin-reguleringen påvirke Bitcoin-prisen?

Da Kina forsøkte å forby Bitcoin direkte, reagerte Bitcoin-prisen veldig negativt. Selv om Bitcoin-reguleringen som Canada har vedtatt, sannsynligvis ikke vil ha så stor innvirkning som de kinesiske “forbudene” gjorde, fordi det bare var regulering, og ikke et direkte forbud, kan det fortsatt ha en viss effekt på Bitcoin-prisen. Eventuelle dårlige nyheter i Bitcoin-samfunnet kan ha noen innvirkning på Bitcoin-prisen, og denne passasjen av Bitcoin-regulering er en ganske betydelig nyhet.

Imidlertid virker det som om denne nyheten ikke har påvirket Bitcoin-prisen, i det minste for tiden. Bitcoin-prisen har tilbrakt mesteparten av dagen (23. juni 2014) i $ 580-serien, og svever rundt $ 588 for det meste av dagen, noe som er litt lavere enn $ 590-serien som har rådet på markedene de siste dagene. Dette veldig lille fallet i Bitcoin-prisen er neppe resultatet av denne nyheten fra Canada. Siden Bitcoin-prisen bare har falt noen få dollar, og ikke falt lenger, antyder det at det er resultatet av normal handel. Prissvingninger i Bitcoin som kommer som reaksjon på nyhetshistorier er generelt plutselige, og enten veldig dype eller høye, avhengig av om det var gode eller dårlige nyheter. Selv om det alltid er en liten mulighet for at denne Bitcoin-reguleringen vil ha en negativ innvirkning på Bitcoin-prisen, er det svært usannsynlig at Bitcoin-reguleringen vil ha noen innvirkning på Bitcoin-prisen eller spredningen når Bitcoin-reguleringen faktisk begynner å bli håndhevet. Bitcoin i Canada. De fleste virksomheter som vil bli berørt av denne lovgivningen jobber allerede med å bli i samsvar med denne lovgivningen – på grunn av det faktum at disse selskapene har møtt lignende lovgivning i andre land og nå forventer at den skal være til stede i land som Canada. Så det er sannsynlig at den første mangelen på reaksjon av Bitcoin-prisen på denne nyheten er en indikasjon på den fremtidige virkningen av Canadas Bitcoin-regulering på Bitcoin-prisen, som i beste fall er ubetydelig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map