Daghandel: Kjøp og selg Bitcoin

Bitcoin, med det er tidvis ekstrem volatilitet, og lave avgifter per handel, en daghandlers drøm, og det verste marerittet, på samme tid. På grunn av den enorme tilstrømningen av nybegynnere som prøver å handle med Bitcoin, sterkt investerte individer som manipulerer markedet, og en mengde handelsboter som skyver prisen i ofte uforutsigbare retninger, kan det ofte virke umulig for den gjennomsnittlige dagshandleren å vite når han skal handle . Det er imidlertid mulig. Jeg kan ikke snakke for noen andres resultater, men jeg har hatt ganske stor suksess ved å følge trinnene nedenfor.

1. Vær disiplinert når du handler Bitcoin.

En av de største feilene jeg ser hos Bitcoin-tradere, både nybegynnere og erfarne, er å la følelser påvirke deres handler. Jeg er selv skyldig i dette, som alle mennesker, fordi den rasjonelle hjernen min vil forsøke å rettferdiggjøre en følelsesmessig beslutning. Hvis alle indikatorene peker nedover, og du sitter fast med mynter, ikke la deg irrasjonelt holde i dem, i håp om en urealistisk opptur. Det ville være akseptabelt for en investor, men ikke for en dagshandler. Fra tid til annen kan du være heldig og fange en oksefelle å selge i, men oftere vil du ikke. Det samme gjelder det omvendte. Ikke bli sittende fast i fiat under et sterkt møte. Godta feilene dine, kjøp Bitcoin før du har mistet for mye, og lær hva du skal se etter i fremtiden.

2. Selv med Bitcoin, stol på indikatorene dine.

Velg en diagram med indikatorene du ønsker, og bruk dem. Det er en grunn til at de fleste profesjonelle handelsmenn bruker et mangfold av indikatorer, og ofte lager regler eller algoritmer basert på dem. Diagrammer, når de kombineres med de riktige indikatorene, vil gi deg en enorm fordel over det meste av markedet. De lar deg oppdage trender, forenkle beslutninger og logisk analysere markedet. Mens Bitcoin kanskje ikke oppfører seg nøyaktig på samme måte som andre markeder, er det lik nok til å bruke mange av de samme verktøyene som en tradisjonell dagshandler..

3. Velg verktøyene dine for å analysere Bitcoin-diagrammer.  

Å velge tilfeldige indikatorer, med tilfeldige innstillinger, vil ikke fortelle deg noe om Bitcoin-markedet eller potensielle trender. Verre, du risikerer å villede deg selv med feil informasjon. Hvis du ikke har erfaring med å analysere diagrammer, eller bruke indikatorer, foreslår jeg at du starter med et par glidende gjennomsnitt. Jeg foretrekker EMA (eksponentiell glidende gjennomsnitt) framfor SMA (enkel glidende gjennomsnitt), men bruker faktisk 2-4 av hver. Når du begynner, bør det være en lang EMA, med et antall perioder mellom 17 og 50, og en kort EMA, med et antall perioder mellom 5 og 13. Prøv også å unngå å bruke tidsintervaller som er for korte. Et 5-minutters tidsintervall vil inneholde for mye støy til å være til nytte. 15 minutter er bedre, men likevel litt kort for min smak. 30 minutter, eller mer, vil generelt gjøre det lettere å oppdage trender. Kortere intervaller kan være nyttige for å se potensielle trender, men bør ikke brukes utelukkende til å ta handelsbeslutninger.

4. Ikke overbelast deg med informasjon. For mange indikatorer kan forskyve oppfatningen av trendene i Bitcoin-prisen. 

Det kan være fristende å fylle et diagram med alle tilgjengelige indikatorer, og forvente å analysere markedet helt, men det er en felle. Når du hoper på deg mer og mer informasjon, kan du miste det større bildet, så vel som de små detaljene, av syne. For mye analyse av et enkelt diagram kan gjøre deg blind. Prøv å begrense antall indikatorer på et enkelt diagram til et beløp som ikke forårsaker en overveldende mengde rot. Velg også indikatorer som synergiserer med hverandre, i stedet for de som har liten sammenheng med handelsstilen du driver med, som er dagshandel Bitcoin. Analyse som går et år tilbake er lite sannsynlig å hjelpe deg, ettersom du bør være mer bekymret for i dag, og Bitcoins langsiktige vekst har veldig lite å gjøre med diagrammer. Hvis du fortsatt vil bruke flere indikatorer, foreslår jeg at du bruker flere diagrammer. Jeg pleier å bruke noen få diagrammer om gangen, med varierende tidsintervaller og indikatorer, slik at jeg raskt kan få en følelse av de forskjellige aspektene av markedet uten å “savne skogen for trærne.”

5. Les Nyhetene. Ikke alle Bitcoin-relaterte nyheter vil ha innvirkning, men store nyheter vil.  

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

I de fleste markeder kan gode eller dårlige nyheter ha en enorm effekt på prisen på en aksje, fremtid, derivat osv. Dette gjelder ikke bare Bitcoin også, men forsterkes ofte. Gode ​​nyheter kan sende den til nye høyder, mens dårlige nyheter kan føre til at den krasjer ned til lavt som er en brøkdel av en tidligere høyde. Hold oversikt over alle Bitcoin, og generell digital valuta, nyheter. Hvis noe fantastisk har skjedd, kan det være lurt å kjøpe og holde. Hvis nyhetene er dårlige, så forvent at bjørnene kommer inn. Selv om det er en dårlig idé å bytte på egne følelser, er det fortsatt viktig å forstå andres følelsesmessige handel..

6. Vær klar for utbrudd, i Bitcoin-prisen, med sterke trender.  

Denne ideen ble berørt i # 5.  Daghandel Bitcoin er veldig gøy, og kan være veldig givende. Du må imidlertid være forberedt på å bytte til bullish investormodus hvis markedet går inn i en annen boble-stil. Dette skjer vanligvis til tider når nye deler av befolkningen begynner å ta i bruk Bitcoin, et nytt, positivt gjennombrudd i bruk, regulering eller utvikling har skjedd, og store investeringer kommer inn. Tidligere har disse samlingene resultert i prisen øker med en størrelsesorden eller mer. Omvendt, hvis nyhetene ikke har vært noe annet enn negative, går Bitcoin-relaterte selskaper konkurs, og befolkningen generelt blir mer skeptisk, kan det være på tide å selge og ta et skritt tilbake. Forsøk aldri å fange en fallende kniv. Det er mye bedre å savne en bunn, og kjøpe inn når prisen har stabilisert seg litt, enn det er å kjøpe seg inn under en sterk nedadgående trend, bare for å få prisene til å synke lavere og lavere. I begge disse situasjonene forverres nytten av kart og indikatorer betydelig. De kan fremdeles brukes, men bør ikke stole på helt.

Ved å følge disse reglene, sammen med litt forskning på hvordan de forskjellige indikatorene fungerer, kan du daghandle Bitcoin med relativ sikkerhet. Selvfølgelig er ingenting en garanti, og det gjelder spesielt i et marked som dette. I motsetning til mange andre investeringer, har Bitcoin potensialet til å gå til begge ytterpunktene, når det gjelder verdi, veldig raskt. På toppen av det kan selve utvekslingen være uærlig, som det har blitt demonstrert de siste månedene. Jeg har tro på dagens ledere av børsmarkedet, og det er veldig pålitelige aktører som jobber for å komme inn på markedet, men handler på egen risiko. Handle aldri Bitcoin, eller dagshandel i det hele tatt, med mer enn du har råd til å tape.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map