European Central Bank Executive Board Member is Against Bitcoin

Yves Mersch, medlem av hovedstyret i Den europeiske sentralbanken, har uttalt seg offentlig Bitcoin, siterer volatiliteten, mangelen på bred aksept og desentralisering som grunner til at Bitcoin ikke er et levedyktig monetært system som erstatter de regjeringskontrollerte fiat-pengesystemene. Naturligvis hevder Mersch at den eneste måten å oppnå bærekraftig økonomisk vekst er å bruke Euro, den offisielle valutaen i EU, snarere enn å bruke noen form for desentralisert, eller det Mersch kaller “lokale” valutaer. Han gikk til og med så langt som å si at bruken av “lokale” valutaer i forskjellige europeiske regioner til og med stagnerte den økonomiske veksten.

Mersch på Bitcoin-volatilitet:

Imidlertid kan valutatap raskt oppheve denne fordelen. For eksempel falt Bitcoin-valutakursen, bestemt av tilbud og etterspørsel, fra € 170 til € 70 i april 2013 etter at Bitcoin-børsen midlertidig stoppet handel og utløste panikkselging. ”

På manglende aksept:

Over hele verden er det sannsynligvis maksimalt to millioner Bitcoin-brukere, og bare noen få tusen bedrifter og tjenesteleverandører som godtar bitcoins. Av den grunn har bitcoins også blitt referert til som en “regional valuta på internett.”

Ved desentralisering:

Ytterligere prisfall oppstod etter hackerangrep, da Bitcoins ble stjålet ved flere anledninger. Dette skjedde sist i februar 2014 og førte til avviklingen av Mt. Gox. Siden Bitcoin-handelsplattformene ikke er regulert, er 100% tap også mulig. Fraværet av en klar juridisk ramme fører også til betydelig juridisk usikkerhet blant Bitcoin-brukere. Selv om interesserte veldig enkelt kan laste ned applikasjonen for Bitcoin, forstår de verken hvordan dette betalingssystemet fungerer nøyaktig, eller risikoen de løper når de bruker det. ”

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Mersch har selvfølgelig gjort noen av de mest elementære feilene angående Bitcoin i sin kritikk mot den. For det første, angående Bitcoins volatilitet, er de plutselige prissvingningene i Bitcoin-prisen på ingen måte en iboende eller naturlig egenskap ved denne kryptovalutaen. Årsaken til den nåværende volatiliteten er mangelen på aksept, et annet problem som Mersch siterer i sitt angrep på Bitcoin – vi vil diskutere dette problemet senere. Og åpenbart er mangel på aksept heller ikke en iboende eller naturlig egenskap ved Bitcoin. Hovedfaktoren som holder Bitcoin fra å bli allment akseptert som det monetære systemet for å erstatte det nåværende sentralbanksystemet, er det enkle faktum at Bitcoin fortsatt er i begynnelsen. Mersch sammenligner et 5 år gammelt pengesystem med et system med sentralbank og fiatpenger som har over et århundre med historie som støtter det. Det vil helt klart ta litt tid før Bitcoin, eller hvilken som helst kryptovaluta, blir like allment akseptert som Euro eller Dollar. Imidlertid, ettersom Bitcoin blir mer akseptert, volatiliteten til bitcoin vil avta. For tiden kan en større transaksjon endre prisen på bitcoin betydelig. Når den når punktet for bred aksept, vil den imidlertid handle akkurat som enhver annen fiat-valuta. Faktisk vil bitcoins kjøpekraft være mer stabil enn fiat-valuta.

Dette bringer oss til det andre argumentet som Yves Mersch gjorde mot Bitcoin: dets manglende aksept. Som nevnt ovenfor er denne mangelen på aksept ikke en iboende egenskap ved Bitcoin. Mangelen på bred aksept kommer av det enkle faktum at det er et helt nytt pengesystem. Faktisk flere og flere selgere – begge deler på nett og i fysisk butikker – godtar Bitcoin som betaling hver dag. I tillegg utvikles ny teknologi for å tillate Bitcoin-brukere å betale i Bitcoin i butikker som ikke en gang godtar Bitcoin. Denne teknologiske utviklingen vil gjøre det mye lettere å bruke Bitcoin som utvekslingsmiddel, og dermed gjøre det mer sannsynlig for enkeltpersoner å begynne å bruke det som sådan, noe som nødvendigvis vil føre til at flere bedrifter godtar Bitcoin for betaling. Argumentet om at Bitcoin ikke er et levedyktig byttemiddel på grunn av manglende aksept, er helt feil og ulogisk. Den eneste måten det kan bli allment akseptert på er at folk gjør det faktisk aksepter det. Hvis du nekter å til og med eksperimentere med det, og oppfordrer andre til å holde seg borte fra det, da selvfølgelig det blir ikke allment akseptert. Heldigvis er det et økende antall mennesker som begynner å adoptere Bitcoin som sitt alternative pengesystem og ignorerer disse påstandene fra de rent egeninteresserte regjeringene..

Til slutt hevder Mersch at Bitcoin er farlig fordi det er deregulert. På grunn av denne dereguleringen sier Mersch at “100% tap er … mulig.” Ja det er de! Og det er veldig bra! Uten et sikkerhetsnett, uten at noen skal redde deg, må du faktisk være smart med hvordan du håndterer bitcoins. Å opprette et system for å sosialisere eventuelle tap på Bitcoin-markedet vil uunngåelig skape moralsk fare; folk vil være vilt hensynsløse og kaste pengene sine i et hvilket som helst antall kryptovaluta-relaterte prosjekter uten å studere og undersøke dem med forsiktighet. Hvis myndighetene skal kausjonere meg når jeg taper pengene mine, hvorfor skulle jeg da bry meg om å tape pengene mine? Mangelen på regulering har vært årsaken til Bitcoins eksplosjon i popularitet, enhver regulering vil enten redusere Bitcoins vekst eller reversere den fullstendig. Risiko og usikkerhet utgjør essensen av det frie markedet, innovasjon og vekst, mens regulering og tvunget “sikkerhet” gir økonomisk stagnasjon og regresjon. Desentralisering er ikke en feil i Bitcoin. Desentralisering er den eneste grunnen til Bitcoins eksistens.

Yves Mersch har tydeligvis ingen reell forståelse av det frie markedet eller pengeteorien, noe som er ironisk med tanke på at han sitter i hovedstyret i Den europeiske sentralbanken. Påstandene fra Mersch mot Bitcoin forsterker bare det smertefullt åpenbare faktum at ingen sentralisert pengeinstitusjon kan produsere økonomisk vekst bedre enn markedets frie spill. Faktisk gjør sentralbanker vanligvis ting verre; vi kan se denne virkeligheten hvis vi helt kan forstå størrelsen på økonomisk katastrofe som sentralbankene har satt oss opp for. Bitcoin ble opprettet for å gjøre disse sentraliserte institusjonene irrelevante. Det at sentralbankene er redde for dem er et veldig godt tegn. Når Mersch sier at Bitcoin er dårlig for økonomisk vekst, mener han at Bitcoin truer det voldelige monopolet som EU har over Europas økonomi, og han er redd for å miste jobben sin og sin makt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map