Hvordan kjøpe Zcash – en nybegynnerveiledning

Hvordan kjøpe Zcash – en nybegynnerveiledning

Etter hvert som behovet for anonymitet øker på nettet, ser folk etter andre løsninger enn Bitcoin (som er langt fra anonym). Zcash (ZEC) er en slik løsning, globalt kjent som personvernmynter. I det følgende innlegget forklarer jeg hva Zcash er i et nøtteskall og hvordan du kan kjøpe det online.

Hvordan kjøpe Zcash Sammendrag

Slik kjøper du Zcash i 4 enkle trinn:

Hvis CEX.io ikke ordner seg for deg, er det noen ekstra alternativer for å kjøpe Zcash:

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

* eToro-brukere: 75% av CFD-kontoer i detaljhandel taper penger. Kapitalen din er i fare

Slik kjøper du Zcash i et nøtteskall. Hvis du vil ha en mer detaljert gjennomgang om Zcash og de forskjellige kjøpsalternativene på nettet, fortsett å lese, her er hva jeg vil dekke:

1. Hva er Zcash (ZEC)?

ZCash er et prosjekt som ledes av Zooko Wilcox, det er her for å takle et av bitcoins mest oppfordrende problemer – sporbarhet.

Zcash er faktisk en gaffel med Bitcoin med ekstra anonymitet. Noen undersøkelser antyder at anonymiteten til ZCash er grunnleggende sterkere enn de som tilbys av andre personvernfokuserte nettverk som Dash eller Monero.

Som du kanskje ikke vet, er Bitcoin ikke helt anonym. For å løse dette problemet har Zcash en hovedfunksjon lagt på toppen av bitcoin, som er helt private transaksjoner.

Dette betyr at både mottakeren og det sendte beløpet holdes hemmelig, ukjent for andre enn avsenderen og mottakeren.

Nå tenker du sannsynligvis: Hvis beløpene holdes hemmelige, hvordan vet jeg at det ikke genereres nye mynter og blåser opp mengden eksisterende mynter?

Svaret kalles Zero-Knowledge proofs, eller zk-SNARK.

zk-SNARK er en måte å bevise at du har kunnskap om noe uten å gi ut informasjon om selve tingen. Selv om det er altfor teknisk å gå inn i omfanget av dette innlegget, vil jeg bare si at det brukes i ZCash for å bevise at transaksjonen er gyldig og ikke oppretter nye mynter, uten å gi ut informasjon om beløpene og mottakerne..


2. Hvordan kjøpe Zcash (ZEC)?

Trinn 1 – Få en Zcash-lommebok

Før du kjøper Zcash, må du først skaffe deg en Zcash-lommebok for å holde myntene dine. Det er to hovedtyper av lommebøker – hardware lommebøker og software lommebøker.

Zcash maskinvare lommebøker

Maskinvarelommebøker er sannsynligvis den tryggeste måten du kan lagre Zcash på, siden den private nøkkelen til myntene dine holdes offline på selve enheten. Det er to hovedbedrifter å vurdere når det gjelder maskinvarepunger.

Ledger – Ledger hardware lommebøker lar deg lagre, sende og motta Zcash gjennom Ledger Live-appen. Appen kan brukes via din stasjonære og mobile enhet. Det er for øyeblikket to hovedboksmodeller – Nano S og Nano X (sistnevnte gir Bluetooth-funksjoner for bruk med mobiltelefonen din). Du kan lese min Ledger-anmeldelse her.

TREZOR – TREZORs hovedmodeller, TREZOR One og TREZOR Model T, lar deg lagre, sende og motta Zcash enkelt og sikkert. Hovedforskjellen mellom modellene er at Model T har en berøringsskjerm for lettere brukervennlighet og også bedre privatliv. Du kan lese TREZOR-anmeldelsen min her.

Zcash Software Lommebøker

Programvare lommebøker er gratis å laste ned, men regnes som mindre sikre enn hardware lommebøker. Programvarelommebøker beholder din private nøkkel på enheten din (stasjonær, mobil, nettbrett) som alltid er koblet til Internett og derfor har større risiko for å bli hacket.

Coinomi – En mobil lommebok som er tilgjengelig for både iOS og Android, som lar deg holde Zcash. Du kan lese min Coinomi-anmeldelse her.

Exodus – En enkel å bruke lommebok bare for skrivebordet som lar deg lagre Zcash samt en rekke andre kryptovalutaer. Denne lommeboken anbefales ekstremt for nye brukere, da den er veldig enkel å installere og bruke. Du kan lese min Exodus-anmeldelse her.

Jaxx – Også kjent som Jaxx Liberty. Jaxx er en mobil kryptovaluta lommebok som også har en stasjonær versjon som kan sammenkobles. Lommeboken støtter Zcash og en rekke andre altcoins. Du kan lese min Jaxx-anmeldelse her.

ZEC-QT lommebok – Denne lommeboken er tilgjengelig for mac og windows og er en full node, noe som betyr at du må laste ned den komplette Zcash blockchain til datamaskinen din. Når du har installert den, kan du bruke lommeboken med en gang, men du vil ikke kunne se transaksjoner før du lar den synkronisere for en natt eller så, avhengig av internettforbindelsen din.

For flere alternativer kan du se på den komplette listen over Zcash-støttede lommebøker her.

Finn Zcash-adressen din

Når du har lommeboken din, er det på tide å finne Zcash-adressen din. Zcash har to adresseformater:

Gjennomsiktige adresser – I likhet med Bitcoin, hvor alt er synlig på blockchain. Disse adressene starter med et “t”.

Privat adresse – for å sende midler privat på en anonym måte. Disse adressene starter med et “z”.

For midler som sendes fra en børs, må du bruke “t” -adressene.


Trinn 2 – Finn en Zcash Exchange

Kjøp Zcash Through eToro

eToro er trolig den enkleste måten å kjøpe Zcash kun for investeringsformål. eToro lar deg investere i Zcash på en enkel måte med svært lave avgifter. Hva er fangsten? Du har faktisk ikke tilgang til myntene dine, du kan bare bytte dem tilbake til fiat-valuta.

Denne metoden er sannsynligvis best egnet for spekulanter som ønsker å tjene penger på å investere i mynten. Hvis du imidlertid ser på Zcash for anonymitet eller ønsker å sende de faktiske myntene til noen andre, foreslår jeg at du unngår denne metoden. Du kan lese min komplette eToro-anmeldelse her.

Kjøp Zcash Through CEX.io

CEX.io er en av de ledende kryptobørser rundt. Det tilbyr muligheten til å kjøpe Zcash (ZEC) gjennom meglertjenesten så vel som sin handelsplattform. Betalingsmåter inkluderer et kredittkort som gjør det til en av de enkleste kjøpsprosessene som er tilgjengelige (men litt dyrere enn å bruke bankoverføring). Du kan lese min komplette CEX-anmeldelse her.

Kjøp Zcash Through Coinbase

Coinbase er en amerikansk basert kryptokursutveksling som leverer en rekke andre tjenester, inkludert en lommebok, forvaringstjenester og mer. Du kan kjøpe Zcash på Coinbase gjennom deres meglingstjeneste (enkel, men dyrere) eller Coinbase Pro-handelsplattformen (for avanserte brukere).

Coinbase godtar brukere fra 103 land over hele verden, og betalingsmåtene inkluderer debetkort og innenlandske overføringer som ACH og SEPA. Du kan lese hele Coinbase-anmeldelsen min her.

Kjøp Zcash Through Binance

Binance er den største kryptoen til kryptoutveksling der ute, og en av bransjelederne. Hvis du ønsker å kjøpe Zcash og allerede eier en annen kryptovaluta, kan du bruke Binanace til å bytte mellom dem. Du kan lese min fullstendige Binance-anmeldelse her.

For flere kjøpsmuligheter kan du se hele Zcash støttet utvekslinger her.

Trinn 3 – Trekk ut Zcash

Når du har kjøpt myntene dine, er det på tide å ta dem ut i lommeboken. Hvis du legger igjen myntene dine på børsen, risikerer du å miste dem hvis børsen blir hacket eller blir insolvent. Sørg for å sende myntene til din egen lommebok (ved hjelp av den gjennomsiktige adressen du hentet i trinn 1).

Du kan spore den gjennomsiktige adressen din i hvilken som helst blokkutforsker som sporer Zcash Blockchain, for eksempel ZCha.in ved å bare lime inn adressen din i søkefeltet.


3. Ofte stilte spørsmål

Hva er prisen på Zcash?

Prisen på 1 ZEC = 84 USD

Hvordan begynner jeg å bryte Zcash?

For en detaljert forklaring av hvert trinn, sjekk ut Zcash-gruveveiledningen.

4. Konklusjon

Når folk (og regjeringer) begynner å innse at Bitcoin ikke gir ekte anonymitet, vil personvernmyntenes popularitet fortsette å øke. Zcash er for tiden en av de tre beste konkurrentene i denne kategorien (de to andre er Monero og Dash).

Husk at hvis du vil ha ekte anonymitet, bør du starte prosessen selv før du kjøper myntene dine. Du kan få en god forståelse av hvordan du kan være anonym på nettet fra guiden min om hvordan du kjøper kryptovalutaer anonymt.

“>

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map