Japan skal avstå fra regulering, implikasjoner for Bitcoin-prisen

Det liberale demokratiske partiet (LDP), det dominerende partiet i japansk politikk siden 1955, har kunngjort at det ikke vil vedta noen lovgivning som tar sikte på å begrense eller regulere Bitcoin på noen måte. Denne kunngjøringen kommer i lys av hensyn fra den japanske regjeringen med å skrive Bitcoin-regulering i lov etter den beryktede Mt. Gox krasj i slutten av 2013. Mt. Gox var verdens største Bitcoin-børs i tiden før svikt, og var ansvarlig for flertallet av verdens Bitcoin-transaksjoner. I en skinnende visning av ineptitude, eller hva noen anser for bevisst svindel, Mt. Gox tillot 850 tusen bitcoins å gå glipp av. På tidspunktet for denne forsvinningen var bitcoins verdt mer enn 450 millioner USD.

Heldigvis tok det japanske liberaldemokratiske partiet sin tid, i stedet for raskt å vedta restriktiv lovgivning om Bitcoin-børser eller selve valutaen, og tenkte på om de skulle vedta slik lovgivning. Åpenbart bestemte de seg for å passere Bitcoin-regulering; Takuya Hirai, LDP-lovgiver og leder for LDPs internettmediedivisjon snakket på vegne av partiet og sa til Reuters at “I utgangspunktet konkluderte vi med at vi foreløpig vil unngå et skritt mot lovregulering.”

Potensielle effekter av lovgivning på Bitcoin-pris

Kunngjøringen fra LDP om at de vil forbli nøytrale angående spørsmålet om Bitcoin-lovgivning, betyr sannsynligvis en unnviket kule for Bitcoin-prisen. Bedømt av tidligere reaksjoner av Bitcoin-prisen på forsøk fra Kina for å forby Bitcoin fra sitt land, virker det sannsynlig at enhver form for implementering av Bitcoin-lovgivning vil gi en midlertidig økning i Bitcoin-prisvolatilitet, mer enn den normale frekvensen av Bitcoin-prisvolatilitet , og muligens et langsiktig fall i Bitcoin-prisen.

Imidlertid skremmer den siste tiden Bitcoin-gruvedrift, Ghash.io, å oppnå 51% hashkraft har i Bitcoin-samfunnet gitt et mindretall som støtter myndighetsregulering av Bitcoin. Fra et ideologisk synspunkt er det ulogisk å ringe til myndighetsregulering, som forutsetter tillit til myndighetene, for å regulere Bitcoin-gruvedrift fordi de har eliminert Bitcoins tillitsfulle natur. Det er motstridende med den allment aksepterte libertariske ideologien som eksisterer, i det minste løst, i flertallet av Bitcoin-samfunnet. Uansett ideologiske filosofier er det objektive faktum i denne situasjonen imidlertid at det er liten støtte for myndighetsregulering av Bitcoin.

Hva kan Bitcoin-regulering bety for Bitcoin-prisen? Det åpenbare svaret er at ethvert regjeringsforsøk på å regulere Bitcoin vil utøve et press ned på Bitcoin-prisen på grunn av det faktum at det sannsynligvis vil føre mange mennesker bort fra Bitcoin helt.

Dette forutsetter imidlertid at regjeringen vil vedta lovgivning til begrense bruken av Bitcoin. Hva om regjeringen gjør noe for å stimulere aksept, slik som å på en eller annen måte knytte det til sentralbankens tilbud av billig kreditt? I en slik situasjon vil Bitcoin-prisen skyte i været, sammen med alle de andre områdene i økonomien som blir oppblåst langt utover bærekraftige nivåer på grunn av sentralbankens politikk for billige penger. Dessverre vil økningen i Bitcoin-prisen være ekstremt midlertidig. Boblen ville trolig komme til å krasje ned på et tidspunkt etter at den aktuelle sentralbanken hadde inngått kredittforsyning. Så, effekten av myndighetsintervensjon på Bitcoin-prisen i umiddelbar sikt kan gå begge veier. Men langsiktig effektene er begge negative, når det gjelder å opprettholde en oppadgående trend i Bitcoin-prisen.

Ville ikke myndighetsregulering gjøre Bitcoin tryggere, og føre til at Bitcoin-prisen stiger?

Anta at myndighetsintervensjon ikke gir noen direkte effekt på Bitcoin-prisen. Dette vil mest sannsynlig skje fordi lovgivningen ikke er rettet mot Bitcoin selv, men Bitcoin-børsene. Anta at regjeringer begrenset driften av Bitcoin-børser. Det kan virke som om denne typen regulering vil gjøre Bitcoin-markedet tryggere og dermed stabilisere Bitcoin-prisen. Imidlertid, som vi har diskutert, hindrer markedet for Bitcoin-børser, selv om det er for “forbrukernes sikkerhet”, oppfordrer til etablering av et børsmonopol. Tenk deg om regjeringen indirekte – eller direkte – opprettet en enkelt Bitcoin-børs, eller en liten, nært beslektet gruppe av børser, for å dominere Bitcoin-transaksjonene i det landet.

Hva om den ene sentralen, eller den sammenkoblede gruppen av sentraler, endte opp med å bli en annen Mt. Gox, og krasjet på grunn av ineptitude, eller bevisst svindel? Bitcoin-prisen ville stupe, akkurat som den gjorde da den virkelige Mt Gox krasjet. Imidlertid, i motsetning til fiat, kan ikke flere bitcoins opprettes ut av tynn luft for å støtte den insolvente enheten. Det ville ikke være noen “redning” for å redde denne skapelsen, som for alle hensikter og formål ville være veldig lik et tradisjonelt statlig banksystem..

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Det er også sannsynlig at fallet i Bitcoin-prisen vil være enda verre i denne hypotetiske situasjonen. En gang Mt. Gox krasjet, forbrukerne hadde flere andre valg av Bitcoin-børser som de fritt kunne migrere til, og som sannsynligvis brukte friksjon som reduserte fallet i Bitcoin-prisen. I en situasjon hvor det er ett, statlig etablert utvekslingsmonopol for hvert land som handler i Bitcoin, vil inngangshindringene som er satt opp av forskrifter sannsynligvis gjøre det nær umulig å migrere til et annet lands børs hvis et lands utveksling mislykkes. Resultatet av en slik begrensning i konkurransen vil føre Bitcoin-prisen i gulvet i tilfelle mislykket bytte. Vi kan se her at enhver Bitcoin-regulering vil ha en viss effekt på Bitcoin-prisen som kan eller ikke kan forutsettes ved gjennomføring av slik lovgivning..

Økonomisk teori og hypotetiske situasjoner, bortsett fra, er det faktum at Japan har valgt å holde det japanske Bitcoin-markedet fritt og uregulert. Hvorvidt den japanske regjeringen vil forbli nøytral når det gjelder Bitcoin-regulering, kan ikke være sikker. Men foreløpig vil markedet forbli gratis, og Bitcoin-prisen vil bli bestemt av markedets frie spill, snarere enn usynlige konsekvenser av statlig inngripen. Vi kan ekstrapolere fra denne fortsatte japanske nøytraliteten at for øyeblikket forblir faktorene som bestemmer den nåværende flatede Bitcoin-prisutviklingen lik..

Så lenge ting fortsetter å være like, analysen denne forfatteren gjorde i en tidligere artikkel vil forbli konstant. Den nåværende Bitcoin-prisen vil forbli stabil, og muligens til og med stige litt, de neste to ukene, til den amerikanske føderale regjeringen begynner auksjonen av de beslaglagte Silk Road-bitcoins. Etter det er det fortsatt ukjent hva som vil skje med Bitcoin-prisen. De auksjonerte bitcoinsene kan oversvømme markedet og dermed kjøre ned Bitcoin-prisen, eller kjøperen (e) av Silk Road-myntene kan holde på dem, noe som enten kan opprettholde den nåværende Bitcoin-prisutviklingen eller tjene som katalysator for en annen sving oppover i Bitcoin-prisen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map