OP-ED: Vi trenger mer profesjonalitet i markedet for Bitcoin-prisanalyser

Ansvarsfraskrivelse: Denne forfatterens synspunkter gjenspeiler ikke synspunktene til CoinBrief.

Analyserer analytikerne som analyserer Bitcoin-prisen

Prisen på Bitcoin synker. Naturligvis vil folk vite hvorfor og så ser de til Bitcoin nyheter nettsteder og subreddits for informasjon. På disse nettstedene er det folk som hevder å være Bitcoin-trendanalytikere; disse menneskene ser på grafer over Bitcoin-priser, lager trendlinjer, og bruker deretter disse trendlinjene i deres forsøk på å forutsi fremtiden og foreskrive handling for Bitcoin-entusiaster. Men disse “analysene” er sjelden rimelige og er nesten aldri nøyaktige i deres spådommer. Denne siste runden med prisfall har ikke ført til noen endring i dette samfunnet.

Da prisen først begynte å falle fra $ 630-650 veggen som ble etablert i forrige uke, så jeg en bestemt “analyse” som virkelig opprørte meg. Prisen på Bitcoin hadde falt fra $ 640-tallet til midten til høye $ 630-tallet innen en tidsperiode på to dager – hvis jeg ikke husker riktig. Denne personen så på de ukelange pristabellene, uttalte at vi var på en prisnedgang – og hevdet at vi ville komme tilbake til midten av $ 400 – og oppfordret alle hans lesere til å selge, selge, selge! Han sa at de skulle selge alt og kjøpe inn igjen når prisen fant et gulv slik at de kunne tjene enda mer når prisen gikk opp igjen. Nederst i artikkelen var det en ansvarsfraskrivelse; det uttalte at han var mye investert i Bitcoin. Så det er ikke nødvendig å spekulere i hvorfor han ønsket at alle skulle selge, noe som ville føre prisen ned ytterligere! Hvis vi kom tilbake til en pris på omtrent $ 400, ville mange mennesker kjøpe seg inn og prisen ville skyte i været igjen, og denne mannen ville ha gitt enorme avkastninger på investeringen. Han må være i et ganske dypt hull med sin Bitcoin-investering hvis han bruker sin stilling som “analytiker” for å gjøre forsøk på å manipulere markedet til hans fordel. Ved å sette til side den rent uholdbare metoden denne mannen brukte i analysen sin, er jeg forferdet over at en person så ubehagelig misbruker sin stilling som forfatter på et anstendig Bitcoin-nettsted for å gjøre et forsøk på å vippe skalaene i den retningen han ønsker. Jeg personlig tar ikke hensyn til noen av disse såkalte “analytikerne” av nettopp disse grunnene; ekstremt feil metodikk og tvilsomme motiver gir definitivt ikke pålitelig økonomisk rådgivning.

Dårlig økonomi og intellektuell uærlighet må stoppes hvis Bitcoin-markedsanalyse skal bli en legitim informasjonskilde for Bitcoin-investorer og entusiaster. De fleste som gjennomfører disse trendanalysene, ignorerer kjerneprinsippene i den generelle økonomiske teorien. De vurderer ikke menneskelig handling, kausalitet og deres logiske konklusjoner når de trekker disse trendlinjene og utvider dem langt inn i fremtiden. De holder seg hovedsakelig til den positivistiske økonomifilosofien og stoler utelukkende på statistiske modeller og ligninger som bare har relevans innenfor riket av den jevnt roterende økonomien, en teoretisk økonomisk tilstand hvis forhold ikke har noen vekt i den virkelige verden. Jeg diskuterte viktigheten av kausalitet i en tidligere artikkel og viste hvordan en enkel årsakssammenheng mellom menneskets ønske om fritid og forekomsten av en større nasjonalferie ga noen dager med stillestående handel på Bitcoin-markedene.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

En mer logisk årsak til Bitcoin-prisfallet

Siden jeg er om temaet kausalitet og dets plass i økonomisk metodikk, la meg gi min egen mening om hvorfor prisen har falt. Vi så en enorm økning i prisen på Bitcoin umiddelbart etter kunngjøringen fra Dish Network om at de ville være aksepterer Bitcoin som et levedyktig betalingsmiddel for deres tjenester. Dette hoppet i prisene akselererte en allerede etablert oppadgående trend i verdien av Bitcoin, som skjedde som et resultat av en jevn strøm av gode nyheter i Bitcoin-samfunnet. La oss nå ta denne informasjonen og bruke den på en nyere begivenhet som tilsynelatende ikke er relatert til Bitcoin. Ved å gjøre dette tror jeg at vi vil få noe verdifull innsikt i årsaken til den for tiden synkende prisen på Bitcoin. De siste to eller tre dagene har nyhetene dekket en raskt fallende tilstand i Irak. En ekstremt radikal utløp av Al-Qaida har erobret flere byer i Irak og skal angivelig stenge inn mot Bagdad. Som svar på denne aktiviteten kunngjorde president Obama at det ikke er uaktuelt å ta det amerikanske militæret tilbake til Irak for å bekjempe disse opprørerne. Aksjemarkedet reagerte veldig negativt på denne nyheten; i dag (12. juni 2014), la Dow Jones Industrial ned 109,7 poeng. Nå, med denne informasjonen i bakhodet, kan vi se på den betydelige nedgangen i Bitcoin-prisen med litt mer klarhet. Det virker som om Bitcoin-markedene svinger samtidig med aksjemarkedet, noe som vanligvis ikke skjer. Fra dette kan vi konkludere med at Dish-kunngjøringen brakte inn noen vanlige aksjemarkedsaktører, og nå selger de bitcoins akkurat som de selger aksjer. Kombiner dette datoen med den nylige frykten for Ghash.io som nærmer seg å oppnå 51% hasjkraft, og vi får en ganske rimelig hypotese for årsaken til den fallende Bitcoin-prisen som har skjedd de siste dagene.

Jeg sier ikke at det ikke er noen individer der ute som bruker god metodikk når de gjennomfører trendanalyser, jeg har bare ikke sett noen ennå. Jeg har aldri sett noen tilstrekkelig benytte rimelig økonomisk tenkning når de tegner trendlinjene, de bare kjører noen tall, tegner en linje i diagrammet og spår en langsiktig fremtid basert på antagelsen om at alle faktorene som bestemmer prisen på Bitcoin vil forbli lik. Bitcoin-samfunnet kunne definitivt bruke en dose profesjonalitet og sunn, logisk økonomisk teori. Visst, fyren jeg snakket om i denne artikkelen har hatt rett så langt, prisen på Bitcoin faller fortsatt når jeg skriver disse siste ordene. Men det fritar ham ikke for den smertefullt feilaktige metoden som ble brukt i analysen hans; en ødelagt klokke er fortsatt riktig to ganger om dagen. Det er ikke noe å si når denne prisnedgangen vil stoppe. Jeg tror at prisen vil flate ut når alle de vanlige handelsmennene som kom inn på grunn av Dish-kunngjøringen slutter å selge og nyhetene roer seg om Irak. I tillegg, som en av våre forfattere sa, virker det lite sannsynlig at et 51% -angrep vil forekomme selv om Ghash oppnår 51% hashing-kraft. I følge årsakssammenheng produserer et ustabilt politisk og økonomisk klima ustabile svingninger i verdien av alt som handles, dette er en veldig verdifull leksjon Bitcoin-samfunnet bør absorbere og vurdere når de gjennomfører trendanalyser i fremtiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map