Overstock for å bruke 3% av Bitcoin Profit for å fremme Bitcoin Awareness

Patrick Byrne, administrerende direktør i Overstock, og langvarig Bitcoin supporter, kunngjorde på “Bitcoin in the Beltway” -konferansen, i Washington DC, at Overstock vil begynne å bruke 3% av Bitcoin-fortjenesten til markedsføre Bitcoin, og kryptovaluta generelt. Overstock vil ta de 3% av Bitcoin-fortjenesten og donere den til flere forskjellige advokatgrupper, som jobber for å spre bevissthet og aksept for Bitcoin og andre kryptovalutaer. Denne tildelingen av 3% av Overstocks Bitcoin-fortjeneste til å spre kryptovaluta-bevissthet kommer som et tillegg til 10% av Bitcoin-fortjenesten som selskapet allerede har. Patrick Byrne holder også flere millioner dollar av sine personlige penger i Bitcoin. Coindesk rapporterte at denne avgjørelsen fra Overstock var veldig ny, og at implementeringen ikke ville skje før om flere måneder, og at en offisiell kunngjøring fra Overstock som helhet ikke ville komme før en gang i september.

Overstock er en av de største, om ikke de største, onlineforhandlerne i verden som godtar Bitcoin som et legitimt betalingsmiddel. I likhet med Amazon tilbyr Overstock et bredt utvalg av produkter til salgs, fra bøker til husholdningsmøbler, som alle kan kjøpes med Bitcoin. Å være en direkte konkurrent til Amazon, førte Overstocks beslutning om å godta Bitcoin for flere måneder siden mye press fra Amazons kunder til godta Bitcoin også. Imidlertid har Amazon så langt avvist forslag om å godta Bitcoin. Dermed har Overstock i det vesentlige det digitale valutamarkedet i hjørnet så langt det gjelder online generell detaljhandel.

Som den største onlineforhandleren som godtar Bitcoin, har Overstock mottatt en betydelig mengde Bitcoin-fortjeneste, i forhold til størrelsen på Bitcoin-økonomien. Fra slutten av mai har Overstock mottatt 1,6 millioner dollar i inntekter fra salg i Bitcoin. Selskapet forventer å tjene minst $ 10 millioner innen utgangen av sitt første år med Bitcoin-aksept. Hvis Overstock oppfyller $ 10 millioner i Bitcoin-profittprognose innen utgangen av året, vil det bety at selskapet vil donere $ 300 tusen til Bitcoin-advokatorganisasjoner. Avhengig av hvor mye Bitcoin-verdien setter pris på ved utgangen av året, kan 3% ende opp med å være verdt enda mer enn $ 300 tusen.

I følge Patrick Byrne har over 4300 kunder brukt Bitcoin siden Overstock begynte å godta det som betaling. Byrne sa også at Bitcoin-kunder pleier å gjøre dyrere kjøp enn den gjennomsnittlige kunden som bruker fiat-valuta. Byrne gjorde en ekstra kunngjøring på Bitcoin i Beltway-konvensjonen at Overstock planlegger å utvide sitt Bitcoin-fortjeneste og få potensial ved å utvide sin Bitcoin-aksept til internasjonale kunder, som betyr kunder utenfor USA, i den nærmeste fremtiden. Denne utvidelsen av sin Bitcoin-aksept for internasjonale kunder vil bety enda mer Bitcoin-fortjeneste for Overstock, noe som betyr at 3% som vil gå til Bitcoin-advokatgrupper vil være en enda større mengde bitcoins.

Overstocks Bitcoin Advocacy Program og innvirkningen på Bitcoin-prisen

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Å være en så fersk kunngjøring, enhver form for analyse av innvirkningen som Overstocks Bitcoin-advokatprogram kan ha på Bitcoin-pris er ren spekulasjon. Imidlertid gir slike spekulasjoner over denne kunngjøringen noen veldig reelle muligheter. Hvis Overstocks program utgjør en forskjell, og fører til at flere bedrifter godtar Bitcoin som betalingsmiddel, kan Bitcoin-prisen meget vel gå opp som et resultat.

Anta at Overstock oppfyller sin anslag på 10 millioner dollar innen utgangen av 2014. At 300 000 dollar donert til organisasjoner dedikert utelukkende til å spre Bitcoin-bevissthet, vil utgjøre en betydelig forskjell i organisasjonenes evner til å annonsere og nå ut til potensielle Bitcoin-akseptorer. Hva om Overstock i 2015 mottar $ 15 millioner eller $ 20 millioner i Bitcoin-fortjeneste? Da vil enda mer bli donert til disse organisasjonene.

Hele tiden vil disse organisasjonene jobbe flittig for å få selskaper over hele verden til å akseptere Bitcoin. Som flere selskaper godta Bitcoin, bevissthet og aksept bør fortsette å øke eksponentielt, og etterspørselen vil øke som et resultat. Dermed bør Bitcoin-prisen gå vesentlig opp, avhengig av hvor vellykkede disse organisasjonene er med å bruke Overstocks donasjoner for å spre kryptokurrencybevissthet og Bitcoin-aksept. Selvfølgelig vil vi ikke finne ut hvor mye Bitcoin-fortjeneste Overstock vil tjene til slutten av året. Men hvis den langsiktige oppadgående trenden i Bitcoin fortsetter, kan vi forvente å se Overstocks Bitcoin-fortjeneste fortsette å øke, og dermed kan deres bidrag bli ganske betydelig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map