Silk Road Auction, and the Impact on Bitcoin Price

Kunngjøringen fra US Marshals om at de vil auksjonere bort auksjonen av bitcoins beslaglagt i Silk Road-bysten sent i fjor har vært den største biten av Bitcoin-nyheter de siste to ukene. Nyhetene om denne auksjonen har til og med overskygget den enorme frykten rundt Ghash.io, den største Bitcoin gruvedrift, og oppnåelsen av 51% hashing power. Denne auksjonen har vært kilden til mye spekulasjoner om fremtiden til Bitcoin som helhet og den mer umiddelbare fremtiden for Bitcoin-prisen. Mange spådommer og “Analyser” har dukket opp de siste dagene og prøvd å gi mening om hva US Marshals ’auksjon vil bety for Bitcoin-prisen. Jeg avanserte til og med min egen analyse (som jeg liker å tro bruker en mye mer lydmetodikk enn de positivistiske trendanalysene på Reddit og de forskjellige Bitcoin-nyhetsnettstedene) angående de nylige hendelsene relatert til et betydelig fall i Bitcoin-prisen, og hvordan auksjonen vil påvirke den nedadgående trenden – som siden har flatet ut.

Et sammendrag av min tidligere Bitcoin-prisanalyse

I analysen utforsket jeg store hendelser som skjedde både inne og ute i Bitcoin-samfunnet, og hvordan de bidro til fallet i Bitcoin-prisen. Vi oppdaget et interessant forhold mellom Bitcoin-prisen og det amerikanske aksjemarkedet, da begge reagerte på samme måte som nyheter som kom ut av Irak. Det så ut til at Bitcoin-markedene hadde blitt, i det minste midlertidig, knyttet til det vanlige aksjemarkedet i USA. Jeg tror årsaken til denne forbindelsen kom fra Dish Network kunngjøring, som sannsynligvis brakte inn litt penger fra vanlige handelsmenn, som definitivt ville ha koblet Bitcoin-markedene og de vanlige handelsmarkedene. I tillegg var kunngjøringen av Silk Road Bitcoin-auksjonen ansvarlig for et betydelig fall i Bitcoin-prisen, som skjedde i løpet av bare et par timer. Jeg kombinerte disse to dataene med katalysatoren for Bitcoin-prisnedgangen – Ghash.io-frykten – for å danne en god forklaring på fallet i Bitcoin-prisen som varte i en bedre del av en uke.

Jeg uttalte i analysen min at prisen ville flate ut, og muligens øke noe, til Silkeveien auksjon i slutten av juni. Så langt har analysen min vært riktig. Bitcoin-prisen har ligget innenfor et område på $ 580- $ 610 siden analysen min ble publisert på Coin Brief. Selv om Bitcoin-prisen ikke har økt noe som jeg spekulerte i, fastholder jeg at analysen min har vært riktig siden jeg bare nevnte det som en mulighet.

Analysen endte med min uttalelse om at auksjonering av Silk Road-bitcoins uunngåelig ville presse Bitcoin-prisen. Jeg antok at bitcoins ville oversvømme markedet, og dermed øke tilbudet og redusere Bitcoin-prisen. Dette scenariet er fortsatt en mulighet; gitt overflaten av noen nye nyheter, ser det ut til at auksjonen ikke kan ha en betydelig negativ innvirkning på Bitcoin-prisen..

Nyere utvikling og deres implikasjoner for Silk Road Auction

I en storslått visning av inkompetanse fra USAs Marshals ble en liste over omtrent 40 interesserte i auksjonen ved et uhell gjort tilgjengelig for offentlig. Ved å sende e-post til folket på denne listen og gi dem informasjon om auksjonen, sendte personen fra Marshals som sendte e-posten ved et uhell en kopi av e-posten til alle på listen, i stedet for en blind karbonkopi. Denne feilen gjorde navnene synlige for alle som fikk e-posten, og noen tok et skjermbilde av navnene på listen, som deretter gjorde veien gjennom Bitcoin-samfunnet. På denne listen over mulige auksjonsdeltakere var mange ledere fra fremtredende Bitcoin-selskaper og ledere i verdipapirforetak. Denne informasjonen antyder at folk som er interessert i å kjøpe Silk Road bitcoins ikke er mennesker som ønsker å gjøre verdslige kjøp med dem. Verdipapirforetakene ønsker åpenbart å holde myntene som en investering. Og lederne av Bitcoin-selskapet kunne enten se etter å holde dem for seg selv eller investere i dem slik at de kan brukes til å forbedre tjenestene selskapene deres tilbyr. I tillegg antyder den store mengden penger som brukes på denne auksjonen sterkt at vinneren (e) av Bitcoin-auksjonen forventer langsiktige gevinster på sine investeringer. Ingen kommer til å punge ut 200 000 dollar bare for å komme inn døren til auksjonen, slik at de umiddelbart kan bruke bitcoins på sushi.

Den lekkede listen over navn på personer som er interessert i denne auksjonen, gjør det ganske klart at den som vinner disse bitcoinsene, sannsynligvis vil holde dem i veldig lang tid, og håper å se markedsprisen gå mye høyere enn det de betalte for i auksjonen. Derfor kan auksjonen veldig godt ikke ha noen umiddelbar effekt på Bitcoin-prisen. Vi vil bare se skift i Bitcoin-prisen når disse auksjonsmyntene begynner å bevege seg gjennom Bitcoin-økonomien, når auksjonsvinneren (e) begynner å kjøpe varer med bitcoins eller selge dem for fiat-valuta.

En kunngjøring fra SecondMarket, et Bitcoin-selskap som vil by på Silk Road-bitcoins, kan imidlertid øke sannsynligheten for at de auksjonsmyntene treffer markedet raskere enn senere. Selskapet vil tillate visse kunder å gi individuelle bud som vil gå inn i et samlet bud, som deretter vil bli avansert i et forsøk på å kjøpe minst noen av Silk Road-bitcoins. Hvis SecondMarket vinner noen av myntene, vil de distribueres mellom de enkelte tilbydere, mest sannsynlig proporsjonale med beløpet de bidro med til det samlede budet. Ved å senke kapitalterskelen for auksjonen vil mye mindre mengder bitcoins distribueres fra den totale potten som auksjonen auksjoneres av Marshals. Siden investeringene i disse bitcoinsene vil være mye mindre, er det en liten økning i sannsynligheten for at bitcoinsene blir flyttet raskere, og dermed depresjon av Bitcoin-prisen. Men minimumsinnskudd satt av SecondMarket er $ 25.000 og $ 50.000, avhengig av hva slags utbetaling bidragsyterne leter etter. Det er fortsatt en betydelig sum penger, og bitcoinsene må holdes en stund før budgivere ser avkastning på investeringene. Så selv om sjansene for at myntene blir dumpet umiddelbart kan øke litt, virker det likevel mer sannsynlig at de blir holdt.

En liten modifikasjon av min Bitcoin-prisanalyse

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Hva betyr dette for den fremtidige Bitcoin-prisen? Bortsett fra noe panikkutsalg under auksjonen, bør Bitcoin-prisen ikke bli betydelig deprimert når auksjonen er over. Enten vil denne sidelengs trenden vedvare, gitt et lite avvik på grunn av panikksalg, eller Bitcoin-prisen vil vende oppover i påvente av positive nyheter som kommer fra vinneren (e) av Marshals ‘Bitcoin-auksjon.

Avslutningsvis har mine spådommer for innvirkningen denne auksjonen vil ha på Bitcoin-prisen gått fra uunngåelig nedover til usikker, med sannsynligheten for en videreføring av sidelengs trend eller en oppadgående sving i Bitcoin-prisen. Jeg opprettholder imidlertid resten av analysen som solid; Bitcoin-prisen vil trolig forbli flat til auksjonen, og vi vil se hva som skjer etter det.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map